Bröllop på Hennickehammars Herrgård

Mitt i värmländska bergslagen ligger Hennickehammars Herrgård omsluten av mörka storskogen vid hemtjärns trolska vatten. Här blir John Bauers fantastiska bilder av natur och mystik verkliga.

Vi erbjuder vi en exklusiv och gedigen herrgårdsvistelse med härligt boende med guldkant. Vårt prisbelönta kök erbjuder olika menykompositioner med de bästa råvarorna efter årstiden. Kökets filosofi är att skapa en naturlig men exklusiv matupplevelse i vår egen stil.

Hennickehammar passar bra både för det stora men även för det lite mindre bröllopet.

Vigsel på en sten?

Ni kanske väljer att gifta er i kyrkan eller varför inte på en stor sten mitt ute i sjön?! Låter det tokigt? Ja, det kanske det gör men kan du tänka dig en mer förtrollande upplevelse? En kort bit från stranden ut i sjön ligger en stor, ganska hög och platt sten. Den stenen har upplevt många förväntansfulla brudpars fötter. Med en lövad eka färdas ni tillsammans med prästen ut till den vackra stenen – här sker själva vigselakten! Det värmer lika gott i hjärtat varje gång ett par kommer hit för sin kanske viktigaste dag i livet.

Hundraåriga bröllopsanor

Hennickehammar har en tradition sedan hundratals år att välkomna gäster och erbjuda värme. Vi vårdar den traditionen och Herrgårdens genuina miljö och vår omtanke gör att vi kan lova dig en minnesvärd högtid eller fest! Behöver du råd och hjälp eller vill göra något extra kring just ditt tillfälle så prata med oss – vi finns där för dig.

Ni ska veta att vi på Hennickehammars Herrgård alltid känner oss väldigt hedrade att bli utvalda av er för er stora dag – det kommer ni märka!