ettan-hh3
herrgard-icon

Konferens på Hennickehammars Herrgård –
mötesplatsen med det lilla extra!

Under konferensen kan ni välja bland en mängd roliga och varierande aktiviteter för sammanhållning och gemenskap. Eller slappna av med någon av våra härliga spabehandlingar. Ni bor i trevliga rum och njuter av god mat under er konferens. Bokningsförfrågan skickar du här.

Inspirerande miljöer

Ni arbetar i ljusa och fräscha konferenslokaler med vacker utsikt och närhet till naturen. Miljön kring Hennickehammars Herrgård får kreativiteten att spira och lockar fram de goda idéerna. Under konferensen kan ni välja bland en mängd roliga och varierande aktiviteter för sammanhållning och gemenskap. Eller slappna av med någon av våra härliga spabehandlingar. Ni bor i trevliga rum och njuter av god mat under er konferens. Söker ni något extra under er konferens? Vi på Hennickehammars Herrgård erbjuder inspirerande mötesmodeller med stor flexibilitet. Oavsett om ni är en mindre grupp, eller större sällskap, finns lokalen och utrustningen som passar just er konferens bäst. Hos oss är möjligheterna många!

Vi är uvalda av Svenska Möten

Svenska Möten består av utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige. Alla konferensanläggningar är klassificerade, Svanenmärkta och utvalda för att de kan erbjuda de bästa förutsättningarna för möten och konferenser. Svenska Möten – utvalda konferensanläggningar

Behöver du hjälp med deltagarhantering?
Med Conference Manager via Svenska Möten följer du dina deltagare under hela arrangemanget, från inbjudan, via egen webbsida med en smidig anmälan och hantering på plats till betalning.

 

Din bokningsförfrågan

Fyll formuläret, vi återkommer så snart som möjligt

Företag:


E-post:


Postadress:


Ankomst:


Antal personer:


Antal dubbelrum:
Namn:


Telefon:


Postnr:


Avresa:


Antal singelrum: