ettan-hh3
herrgard-icon

Konferens på Hennickehammars Herrgård

Under en konferens på Hennickehammars Herrgård får du det lilla extra. Kom bort från vardagen en stund och njut av Bergslagens vackra natur. Vi har som mål att du ska tycka att er konferens överträffar era förväntningar. Bokningsförfrågan skickar du här →

Vill du ha det lilla extra? Vi på Hennickehammars Herrgård erbjuder inspirerande konferenspaket med stor flexibilitet. Ni kan välja bland en mängd roliga och varierande konferensaktiviteter för sammanhållning och gemenskap. Om ni hellre vill slappna av så kan ni njuta av någon av våra härliga spabehandlingar. Ni bor i trevliga rum och njuter av god mat under er vistelse. Hos oss är möjligheterna många!

Konferens i en vacker miljö

Att kreativiteten ökar i en bra arbetsmiljö är ingen myt utan en absolut sanning! Kom bort från vardagen en stund och ge din grupp en bättre möjlighet att uträtta något riktigt bra under er vistelse. Håll gruppen samlad under hela konferensen i en gemytlig miljö och storslagen natur. Avnjut en god middag i varandras sällskap och få tid att diskutera ämnen som ni annars kanske inte hinner prata om i den stressiga vardagen. Ge din grupp lugn och arbetsro.

Konfererenslokaler

Oavsett om ni är en mindre grupp, eller större sällskap, finns konferenslokalen och utrustningen som passar just er konferens bäst. Ni arbetar i ljusa och fräscha konferenslokaler med vacker utsikt och närhet till naturen. Vi har olika konferensrum och konferenslokaler som passar just era behov.

Boka Er Konferens i Tid!

Om du bokar din konferens innan 30 november bjuder vi på lokal samt en timme i vår relaxavdelning. Det gäller er som bokar konferenspaket med ankomst i januari och februari 2018. Vid bokning uppge ”Boka Tidigt Rabatt”. Erbjudandet gäller vid paket med övernattning om minimum 10 personer och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Ankomst senast 28 februari 2018.

Vi är utvalda av Svenska Möten

Svenska Möten består av utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige. Alla konferensanläggningar är klassificerade, Svanenmärkta och utvalda för att de kan erbjuda de bästa förutsättningarna för möten och konferenser.

Behöver du hjälp med deltagarhantering? Med Conference Manager via Svenska Möten följer du dina deltagare under hela arrangemanget, från inbjudan, via egen webbsida med en smidig anmälan och hantering på plats till betalning.

Din bokningsförfrågan

Fyll formuläret, vi återkommer så snart som möjligt

Företag:


E-post:


Postadress:


Ankomst:


Antal personer:


Antal dubbelrum:
Namn:


Telefon:


Postnr:


Avresa:


Antal singelrum:

Övriga önskemål: