ettan-hh3
herrgard-icon

Konferens på Hennickehammars Herrgård

Under en konferens på Hennickehammars Herrgård får du det lilla extra. Kom bort från vardagen en stund och njut av Bergslagens vackra natur. Vi har som mål att du ska tycka att er konferens överträffar era förväntningar. Bokningsförfrågan skickar du här →
Vill du ha det lilla extra? Vi på Hennickehammars Herrgård erbjuder inspirerande konferenspaket med stor flexibilitet. Ni kan välja bland en mängd roliga och varierande konferensaktiviteter för sammanhållning och gemenskap. Om ni hellre vill slappna av så kan ni njuta av någon av våra härliga spabehandlingar. Ni bor i trevliga rum och njuter av god mat under er vistelse. Hos oss är möjligheterna många!

Vi erbjuder kuddmeny – kontakta receptionen innan er ankomst.

Konferens i en vacker miljö

Att kreativiteten ökar i en bra arbetsmiljö är ingen myt utan en absolut sanning! Kom bort från vardagen en stund och ge din grupp en bättre möjlighet att uträtta något riktigt bra under er vistelse. Håll gruppen samlad under hela konferensen i en gemytlig miljö och storslagen natur. Avnjut en god middag i varandras sällskap och få tid att diskutera ämnen som ni annars kanske inte hinner prata om i den stressiga vardagen. Ge din grupp lugn och arbetsro.

Konfererenslokaler

Oavsett om ni är en mindre grupp, eller större sällskap, finns konferenslokalen och utrustningen som passar just er konferens bäst. Ni arbetar i ljusa och fräscha konferenslokaler med vacker utsikt och närhet till naturen. Vi har olika konferensrum och konferenslokaler som passar just era behov.

Vi är utvalda av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Hennickehammars Herrgård är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Hennickehammars Herrgård äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se Svenska Möten – utvalda konferensanläggningar.

sigill_svenska_mocc88ten-webb

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

Din bokningsförfrågan

Fyll formuläret, vi återkommer så snart som möjligt

Företag:


E-post:


Postadress:


Ankomst:


Antal personer:


Antal dubbelrum:
Namn:


Telefon:


Postnr:


Avresa:


Antal singelrum:

Specificera gärna dina önskemål: