boende1

Bo på en 1700-tals Herrgård

Dags för ett avbrott i vardagen och tid för att ta hand om själen, få ny energi, njuta och helt enkelt må bra? Då är du välkommen till oss!

Ta en lång skön promenad i våra trolska skogar, låt kroppen omslutas av varma masserande bubblor i vår härliga relaxavdelning (som du bokar och har alldeles för dig själv…), kanske ett träningspass i gymmet, koppla av i baren innan och njut sedan av en sagolikt god middag från Värmlands bästa kök i vår vackra matsal.

Efter en god natts sömn i något av våra charmiga rum, väntar en högtidsstund – frukosten! Sitt länge och njut vår frukost med nygräddade våfflor, hembakat bröd, fil eller youghurt med alla möjliga och omöjliga tillbehör och nybryggt kaffe.

Aktiviteter

Relaxavdelningen

Relaxavdelningen

För er som önskar en lite lyxigare avkoppling – boka tid i vår fina relaxavdelning med bubbelpool och bastu.

Pris: 185 kr/person(en timme)

Gym

Stärk musklerna i vårt moderna gym som ingår för våra boende gäster.
Glöm inte att ta med träningskläder.

I och på vattnet

På sjön

Vår sjö Hemtjärn är precis lagom stor för en rodd- eller kanottur. Kanoter och båtar finns att låna. OBS! Glöm inte flytväst (du får låna en av oss).

I sjön

Vår sjö Hemtjärn har en egen liten sandstrand – vår beach. I anslutning finns även vår badtunna. Sköna stunder väntar!

Promenad och jogging

En trollsk tur

Stärkande promenader i en skirande skog längs Hemtjärn och å. Givetvis är slingan perfekt för en joggingtur.

Filipstad med omnejd

På upptäcksfärd

Värmland är ett landskap rikt på naturtillgångar och med en lång historia i skogsbruk och mineralutvinning. Runt Filipstad finns en mängd sevärdheter att besöka och aktiviteter att testa om du vill göra en utflykt från Hennickehammar.

Mer information finns på Filipstads webbplats.

Här finner du även aktivitetsutbud runt om i Filipstad.

Boka din upplevelse här

Populära paket

Romantikpaketet

Atmosfären på Hennickehammar andas romantik, det är något med den förtrollande stämning som råder i såväl natur som i den 1700 tals miljö som herrgården bjuder på. Med mousserande vin med tillbehör och egen tid i relaxavdelningen blir er helg fulländad. Boka här →

Golfpaketet (1 dygn)

Våra golfpaket innehåller greenfee på Saxå golfklubb – en av sveriges vackraste banor. Kuperad och med forsar och sjön Saxen som på verkar merparten av hålen gör golfrundan till ett minne för livet. Från maj| Boka här →

Må Bra-paketet

För er som önskar en lite lyxigare avkoppling – här får ni tid i vår fina relaxavdelning med bubbelpool, bastu och en skön välgörande behandling. Behandlingar | Boka här →

Guldkantspaket (1 dygn)

Här är ett paket för dig som vill bli bortskämd med god mat & dryck i en härlig avkopplande miljö.| Boka här →

Alltid skönaste sängen