Må Bra-Spa

Vi tagit fram ett program som vi kallar ”Må Bra” för dig som vill unna dig lite extra omvårdnad för kropp och själ när du är här. Vi vill gärna att du ska känna att du mår bättre än bra på Hennickehammar Herrgård!

Tänk på att boka i god tid innan vistelsen så du är säker på att få den behandling du önskar!

Ring 0590-60 85 00 för bokning eller beställning av vårt Må Bra program.

spa

Våra behandlingar

Klassisk helkroppsmassage
Skön avslappnande helkroppsmassage som lindrar trötta och ansträngda muskler.
Din kropp tackar dig!

50 min 750:-

Massage de luxe
Den totala lyxupplevelsen från topp till tå. Efter en skön helkroppsmassage som mjukar upp spända stela muskler, övergår vi till en skön ansikts-behandling där vi börjar med en rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask, varma sköna handdukar, ansiktsvatten och som avslutning masseras en skön ansiktskräm in.

110 min 1.450:-

Aromainpackning
Aromainpackningen består av en väldoftande eterisk olja samt en kroppslotion. Oljorna påverkar både kropp och själv via både luktsinne och vid beröring av huden. Under tiden de sköna oljorna verkar njuter du av en skön ansiktsrengöring, peeling, ansiktsmask samt lättare massage med en fuktgivande ansiktskräm.

50 min 895:-

Aromainpackning Lyx
Vi inleder med en stimulerande Body Scrub för att avlägsna döda hudceller. Efter detta ges en skön aromainpackning som stimulerar alla sinnen och ger huden en skön lyxig känsla. Under tiden kroppsinpackningen verkar njuter du av en ansiktsrengöring, peeling, mask samt lättare ansiktsmassage med en fuktgivande ansiktskräm.

90 min 1.350 kr

Hot Stone Massage
Vid en Hot stone massage använder sig terapeuten av varma lavastenar och aromaoljor. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och på så sätt återställa balansen hos individen. Stenarna blir en förlängning av terapeutens händer. Hot stone massage ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande.

50 min 750 kr

Ansiktsbehandling
En rengörande och avslappnande behandling. Vi börjar med rengöring, peeling, mask, massage, ansiktsvatten och avslutningsvis en skön fuktighetsgivande ansiktskräm som masseras in.

50 min 850 kr

Fot- och handkur
Himmelriket för dina fötter! Vi börjar med ett mjukgörande fotbad, peeling,lerinpackning, fotmassage och en skön mjukgörande fotkräm. Under tiden lerinpackningen gör verkan på fötterna får händerna en skön peeling och massage med mjukgörande handkräm.

50 min 850 kr

relax-2

Boka hela relax-avdelningen för dig själv

Reservera en tid alldeles för er själva i vår lyxiga relaxavdelning med bubbelpool och bastu. Säg till redan när ni bokar er vistelse hos oss, för att få den tid ni önskar.

Pris: 140 kr/person för en timme