Välkommen till en härlig Inspirationskväll 27/9

augusti 11, 2016
Linda Gustafsson
Tisdagen den 27/9 kl 18.30 med Linda Gustafsson.

Alla behöver lite inspiration då och då.

Inspiration till en annan tanke eller nytt fokus, lyssna till erfarenhet eller få bekräftat att man är på rätt väg. Jag vill förmedla en föreläsning som leder till reflektioner och insikter. Jag vill inspirera om att allt är möjligt så länge du har ett mål. När du är medveten om vart du ska och åt vilken riktning det är så blir vägen både mycket enklare och tydligare. Vi tror mer på oss själva, ser förändringar som något positivt och det halvtomma glaset blir istället halvfullt, vi slutar att stampa i vårt eget liv.

18.30 – 19.00 Kaffe/The och en matig smörgås serveras i salongen

Vin och öl finns att köpa i baren om man önskar.

19.00 – 20.15 Föreläsning ”Våga vara DU” med Linda Gustafsson.
Om vem just du är och hur det påverkar din kommunikation till andra, din inre kompass, en personlig vision, att våga lyssna mer till sig själv än att påverkas av andra och om att bestämma sig för när en dröm ska bli verklighet.

Linda Gustafsson
Jag heter Linda Gustafsson och har under de senaste åren arbetat som marknadschef på Loka Brunn och Grythyttans Gästgivaregård. I våras valde jag att lämna min tjänst för att ägna mig åt det jag brinner för allra mest just nu, där min motivation och drivkraft är som starkast. Jag är utbildad till coach med Internationell certifiering och har startat mitt företag Insight by you. Jag drivs av att se varje individ eller företag blomma ut i sin fulla potential.

Pris
295 kr (inkl. kaffe/the med smörgås och föreläsning).

Obs! Föranmälan senast 20/9, begränsat antal platser.
0590-60 85 00 eller hotel@hennickehammar.se

Med reservation för eventuella ändringar.

Ditt namn (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Din fråga / bokning

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *