Herrgårdsweekend på Hennickehammar

Hennickehammars herrgårdsweekend, ett uppskattat avbrott i vardagen där ni unnar er tid för varandra. Mitt i värmländska bergslagen ligger herrgården omsluten av vackra storskogen vid Hemtjärns trolska vatten. Här hittar du lugnet och kan njuta av livets goda.

Firar ni födelsedag eller bröllopsdag? Luta dig tillbaka och lämna över all planering till oss. Vi tar hand om dig och ditt sällskap och skräddarsyr er herrgårdsweekend efter önskemål. Vi har alla möjligheter att skapa en speciell upplevelse för er med avkoppling, mat och aktiviteter för årets alla årstider och väder.

Hennickehammars Herrgård är en sagolik plats för livets alla tillfällen, både till vardag och fest.

Våra rum

Sök bland våra unika rum, där inget är det andra likt. Hennickehammar ger er ingen slottsweekend men ni bor som kung och drottning. Hitta det som passar dig och syftet med din herrgårdsweekend.

Boka Boendepaket

Bland våra boendepaket finns allt för din spaweekend eller weekendresa – avslappning, romantik eller golfupplevelser. Njut av charmiga rum och mat med smaker från Värmland.

Boka Logi & Frukost

Söker du bara övernattning i sagolik miljö? Då har du kommit rätt. Här hittar du alla typer av rum i olika stilar.

Spapaket

Ett spa i Värmland! Unna dig extra omvårdnad för kropp och själ under din vistelse med behandlingar och avkoppling i vår relaxavdelning.

Smaker från Värmland

I vår restaurang serveras dagsfärska råvaror med spännande smaker tillagade efter vår filosofi om det naturliga köket.