Vårda både kropp och själ på spa i Värmland

Välkomna till vårt mysiga spa i Värmland! I vår relaxavdelning möter du en härlig oas med bland annat bubbelpool och bastu. Sätt guldkant på ditt spabesök med mousserande vin, fruktfat och annat gott.

Dörrarna till vår relaxavdelning står öppna för er som reserverat tid och ni får hela utrymmet för er själva. Hos oss kan du i lugn och ro njuta av massage i olika former, välj mellan klassisk massage, avslappningsmassage eller Hot Stone-massage. Vi samarbetar med legitimerade terapeuter som bokas vid efterfrågan. Ta hand om dig själv lite extra och vårda ditt yttre med manikyr och ansiktsbehandling. Vi har skapat ett Må Bra-program med lyxiga och ekologiska produkter från Maria Åkerberg för att du ska få uppleva fantastiska spabehandlingar.

För bokning av vår relaxavdelning och vårt Må Bra program – kontakta oss på 0590-60 85 00

Reservera hela vår relaxavdelning

Stundtals kan det vara skönt att njuta av avslappning i det tysta och avskilt från andra sällskap. Reservera hela vår relaxavdelning och få en stund för er själva.

Pris: 185 kr/person för en timme – fler än 7 personer 1250 kr/timme

Omtanke vid behandling

Upplev ett spa i Värmland där vi bryr oss om dig på riktigt, där du får den bästa tänkbara spaupplevelsen. Ta hjälp av oss vid bokning för att få rätt massage eller behandling utifrån dina behov.

Våra behandlingar

MÅ klassisk massage

Avslappnande helkroppsmassage som lindrar trötta och ansträngda muskler. Din kropp kommer att tacka dig!

Tid: 50 min
Pris: 785 kr

MÅ avslappningsmassage

En lugn och rogivande behandling.

Tid: 50 min
Pris: 785 kr

MÅ lyxbehandling

En lyxupplevelse från topp till tå. Helkroppsmassage övergår till en skön ansiktsbehandling, rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask med avslutande ansiktskräm.

Tid: 110 min
Pris: 1350 kr

MÅ aromatherapy

Njut av sköna oljor tillsammans med ansiktsrengöring, peeling, ansiktsmask samt lättare massage med en fuktgivande ansiktskräm.

Tid: 50 min
Pris: 895 kr

MÅ spagrupp

Samlas i vår relaxavdelning och genomför en fot- och handkur samt en lättare ansiktsbehandling på er själva med hjälp av vår hudterapeut. Efteråt njuter ni en stund av bastu och bubbelpool. En mjuk badrock, färsk frukt och vatten ingår.

Gäller för grupper mellan 5-10 personer.

Tid: 90 min
Pris: 425 kr/person

MÅ hot stone massage

Massage med varma lavastenar och aromaoljor. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och på så sätt återställa balansen hos individen.

Tid: 50 min
Pris: 850 kr/person

MÅ facial treatment

Behandling med rengöring, peeling, ansiktsmask, massage och ansiktsvatten som avslutas med en skön fuktighetsgivande ansiktskräm som masseras in.

(Tillval: plockning av ögonbryn 150 kr)

Tid: 50 min
Pris: 850 kr

MÅ facial treatment AHA

Behandling för alla hudtyper som motverkar oren hud och har porsammandragande effekt samt minskar åldersfläckar, rynkor och ärr. Vi utför rengöring med ansiktsvatten, AHA 20% och mask. Behandlingen avslutas med en skön ögon- och dagkräm.

(Tillval: plockning av ögonbryn 150 kr)

Tid: 25 min
Pris: 550 kr

MÅ eye treatment

Behandling för det känsliga området kring ögonen. En vårdande och närande behandling där mörka ringar motverkas.

Tid: 25 min
Pris: 475 kr

MÅ manikyr

Handbad med peeling vilket följer av att naglarna filas och nagelbanden rensas. Nagelplattan poleras och oljas sedan in med avslutande handmassage. Lackning ingår ej.

Tid: 50 min
Pris: 550 kr

MÅ pedikyr

Fotbad med peeling, nagelbanden filas, rensas och poleras med maskin. Behandlingen avslutas med fotmassage.

Tid: 50 min
Pris: 650 kr

Ring 0590-60 85 00 för bokning eller beställning av vårt Må Bra program.

Informera oss i förväg om eventuella sjukdomar. Ring oss eller mejla till hotel@hennickehammar.se