Konferens i vacker miljö

Alla förutsättningar för en lyckad konferens i Värmland hittar ni hos oss på Hennickehammars Herrgård. Låt konferensdeltagare aktiveras och få utlopp för tankar, idéer och kreativitet i en förstklassig miljö.

Under en konferens på Hennickehammars Herrgård får du det lilla extra på en plats som gjord för kreativa möten. Våra flexibla konferenspaket tillgodoser alla era behov med fullt utrustade konferenslokaler och de konferensaktiviteter som passar just er. Att kreativiteten ökar i en bra arbetsmiljö är ingen myt utan en absolut sanning! Våra konferensdeltagare från Värmland, Örebro och andra delar av Sverige låter kreativiteten flöda under vistelsen i vår gemytliga miljö och storslagna natur. Passa på att koppla av i konferensens spa. Avnjut en god middag i varandras sällskap och få tid att diskutera ämnen som ni annars kanske inte hinner prata om i den stressiga vardagen.

Erbjudande för konferens 2023

Starta 2023 på bästa sätt – konferens i herrgårdsmiljö! Just nu bjuder vi på lokalkostnaden vid bokning av konferens innan 30/11 för ankomst i januari och februari. Vi skräddarsyr er upplevelse efter era behov och utlovar en härlig upplevelse på Herrgården. Erbjudandet gäller endast för bokning av grundpaket.Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

För bokning ring  0590-60 85 00 eller bli kontaktad av oss

Konferens i herrgårdsmiljlö

Konferenspaket

Med stor flexibilitet kan vi erbjuda konferenspaket efter era önskemål, innehållande logi, mat & dryck samt konferensaktiviteter.

Konferenslokal

Konferenslokaler

Bland våra konferenslokaler Bäckgården, Herrgården, Sjögården eller Sörgården, hittar du rätt lokal och utrustning för er konferens.

Aktivitet under konferens

Konferensaktiviteter

Ett brett utbud av konferensaktiviteter ger er möjlighet att anpassa sysselsättning efter önskemål om en aktiv eller avkopplande konferens.

Utvalda av Svenska Möten

Detta sigill finns endast på konferensanläggningar utvalda av Svenska Möten. En garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är en certifierad konferensanläggning.

Kuddmeny

En god natts sömn stärker kreativiteten! Vi erbjuder en kuddmeny för att din konferens skall bli den bästa – kontakta receptionen innan er ankomst.

Boka våra konferenspaket

Vi erbjuder er ett färdigt konferensupplägg med allt ni kan tänkas behöva för en lyckad upplevelse. Oavsett om ni är en mindre grupp eller ett större sällskap finns konferenslokalen, utrustningen och aktiviteterna som passar just er konferens bäst. Vi hjälper er att planera varje detalj!