Konferens i vacker miljö

Alla förutsättningar för en lyckad konferens i Värmland hittar ni hos oss på Hennickehammars Herrgård. Låt konferensdeltagare aktiveras och få utlopp för tankar, idéer och kreativitet i en förstklassig miljö.

Under en konferens på Hennickehammars Herrgård får du det lilla extra på en plats som gjord för kreativa möten. Våra flexibla konferenspaket tillgodoser alla era behov med fullt utrustade konferenslokaler och de konferensaktiviteter som passar just er. Att kreativiteten ökar i en bra arbetsmiljö är ingen myt utan en absolut sanning! Våra konferensdeltagare från Värmland, Örebro och andra delar av Sverige låter kreativiteten flöda under vistelsen i vår gemytliga miljö och storslagna natur. Passa på att koppla av i konferensens spa. Avnjut en god middag i varandras sällskap och få tid att diskutera ämnen som ni annars kanske inte hinner prata om i den stressiga vardagen.

Utvalda av Svenska Möten

Detta sigill finns endast på konferensanläggningar utvalda av Svenska Möten. En garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är en certifierad konferensanläggning.

Kuddmeny

En god natts sömn stärker kreativiteten! Vi erbjuder en kuddmeny för att din konferens skall bli den bästa – kontakta receptionen innan er ankomst.

Konferenserbjudande

Boka vårens konferens! Vi bjuder på lokalkostnaden och en timme i vår relaxavdelning vid bokning av vårt grundpaket för ankomst i april, boka på 0590-60 85 00 eller maila till bokningen@hennickehammar.se.

Konferens i herrgårdsmiljlö

Konferenspaket

Med stor flexibilitet kan vi erbjuda konferenspaket efter era önskemål, innehållande logi, mat & dryck samt konferensaktiviteter.

Konferenslokaler

Bland våra konferenslokaler Bäckgården, Herrgården, Sjögården eller Sörgården, hittar du rätt lokal och utrustning för er konferens.

Aktivitet under konferens

Konferensaktiviteter

Ett brett utbud av konferensaktiviteter ger er möjlighet att anpassa sysselsättning efter önskemål om en aktiv eller avkopplande konferens.

För bokning ring  0590-60 85 00 eller bli kontaktad av oss

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Hennickehammars herrgård är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens kvalitetssystem. Vi är helt enkelt proffs på att guida dig till bättre möten! Hennickehammars herrgård äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi miljömärkta och medlemmar i Visita. Läs mer på www.svenskamoten.se Svenska Möten – utvalda konferensanläggningar

Boka våra konferenspaket

Vi erbjuder er ett färdigt konferensupplägg med allt ni kan tänkas behöva för en lyckad upplevelse. Oavsett om ni är en mindre grupp eller ett större sällskap finns konferenslokalen, utrustningen och aktiviteterna som passar just er konferens bäst. Vi hjälper er att planera varje detalj!