Bröllop på Hennickehammars Herrgård

Hennickehammars Herrgård har i flera decennier välkomnat brudpar och bröllopsgäster med värme. Herrgårdens genuina, natursköna och vackra miljö passar perfekt som bröllopslokal och bidrar till att er bröllopsdag blir en minnesvärd upplevelse. Att planera bröllop tar tid – vi hjälper dig med minsta detalj!

Vi hjälper er under hela planeringsprocessen av ert bröllop. Från vårt kök erbjuds en härlig och smakrik bröllopsmeny, baserad på era önskemål. Vi ser även till att samtliga gäster får trivsamma rum att övernatta i och brudparet bor självfallet i en svit som går i romantikens tecken.

Hela herrgården för er själva

Boka hela herrgården till ert bröllop för att endast omge er med dem ni håller nära och kära. Er bröllopsupplevelse blir något alldeles speciellt med en privat och familjär känsla.

Hyr herrgården för ett dygn eller en hel helg!
(Gäller för sällskap med fler än 30 personer).

Fotograf: Dennis Skurk

Bröllopslokal

med genuin känsla

En viktig del av att planera bröllop är val av bröllopslokal. Hos oss på Hennickehammars Herrgård kan ni både ha herrgårdsbröllop och bröllopsfest, allt i en genuin och magiskt vacker miljö. Oavsett om ni vill ha en intim bröllopsmiddag med ett litet sällskap eller en stor fest, arrangerar vi det åt er. Möjlighet finns att hyra hela herrgården för att endast omge er med dem ni håller nära och kära.

Bröllopsfest

i herrgårdsidyll

Oavsett om ni drömmer om ett litet familjärt bröllop eller en stor bröllopsfest tar vi hand om dig och dina gäster efter era önskemål. I vår idylliska herrgårdsmiljö finns många möjligheter att arrangera er bröllopsmiddag och bröllopsfest inomhus likväl som utomhus. Tänk er långbord och dans med inramning av härlig natur och sjöutsikt. Det kallar vi en plats för romantik.

Bröllopsvisning

för framtida brudpar

Har ni sagt ja till varandra och planerar att gifta er borgerligt, i kyrka eller utomhus? För att ge er möjlighet att uppleva vår unika och vackra miljö på plats erbjuder vi bröllopsvisningar för brudpar. Tillsammans kan vi diskutera era tankar och önskemål för att just er speciella dag ska bli personlig och fantastisk.

Behöver ni hjälp med att planera något alldeles extra? Låt oss veta – vi finns där för er i alla steg!

Vigsel

på en sten

Var med om en speciell och förtrollande vigselupplevelse. En bit ut i sjön, nära herrgårdens strand finns en stor sten. Med en eka utsmyckad i löv färdas ni tillsammans med prästen ut till denna vackra plats, och här sker själva vigselakten! Denna sten har varit en central plats för många förväntansfulla brudpar genom åren, och det värmer lika gott varje gång ett par väljer den för en av sitt livs viktigaste dagar.

Fråga oss om bröllop

Ett bröllop ger livslånga minnen – låt oss hjälpa er att skapa en fantastisk dag.
Skicka förfrågan via formulär eller kontakta oss via telefon: 0590-60 85 00