fbpx
 

Jobba hos oss

Vill du bli en av oss?

Nedan hittar du våra lediga tjänster. Om det inte finns någon ledig tjänst för tillfället tar vi gärna emot en spontanansökan. Fyll i formuläret nedan.

Kokschef

Kökschef

Vi söker en drivande och erfaren kökschef som har ett brinnande intresse för matlagning!

 

Vill du jobba i en idyllisk herrgårdsmiljö? Hennickehammars Herrgård ligger i Filipstad i vackra Värmland. Herrgården är en familjeägd hotell-och konferensanläggning. I herrgårdens restaurang finns plats för 120 gäster där vi serverar frukostbuffé, lunchbuffé, á la carte samt trerättersmiddagar till våra konferens och weekendgäster året om.

 

Som kökschef hos oss leder du och planerar arbetet i köket, du har ansvar för personalen på din avdelning, menyplanering, inventering, schemaplanering, säker livsmedelshantering och inköp. Du är även med i det dagliga arbetet i köket. Vi söker efter någon vars arbetssätt är strukturerat och välorganiserat.

 

Du ska ha lätt för att samarbeta och kommunicera med din personal och övriga avdelningar. Vi arbetar tillsammans för gästens upplevelse!

 

Du ska ha god förståelse för kökets ekonomi samt kunna ansvara för att verksamheten i köket uppfyller lagar och förordningar (HACCP).

 

Som person ska du vara lösningsorienterad, flexibel och ansvarstagande, din kreativitet, laganda, engagemang och nytänkande värdesätter vi högt. Du ska vara trygg i ditt ledarskap och ha stabilitet i vardagen!

 

Flytande svenska i tal & skrift är ett krav.

 

Omfattning
Tjänsten är 100% tillsvidare med inledande provanställning

 

Ansökan
Skickas till petra@hennickehammar.se senast 30/9

Kock – extra vid behov

Vill du bli en viktig del i vårt kreativa köksteam? Nu söker vi en kock som kan jobba extra vid behov med möjlighet till fast tjänst framöver.

 

  • Vi ser att du har minst 2 års erfarenhet av arbete i kök och med á la carte.
  • Körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift.

 

Är det dig vi söker? Fyll i ansökan nedan.

Extra serveringspersonal

Vi söker extra serveringspersonal! Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att servera och framför allt att du älskar människor och service. Vi vill att du är över 18 år och har körkort. Låter det som något för dig? Sök redan idag.

 

Fyll i ansökan nedan.

Ansökan / spontanansökan

ReceptionServeringStädKök